Den gratis Teaterbilletter-app til både iPhone og Android gør det lynhurtigt og let for dig at finde en forestilling du vil se, købe billetten og finde den igen, når du skal vise den – på din telefon!

Din telefon er billetten
Når du køber billetter med Teaterbilletters app, får du den med det samme i app og på din mail. Slip for at printe og huske en papirbillet. Ingen af vores teatre kræver at du viser dine billetter udprintet.

Du bruger den samme log in (e-mail og kodeord) som du allerede har på teaterbilletter.dk, din købshistorik bliver overført og du kan også se dine billetter når du er offline. Hvis du ikke har en Teaterbilletter-profil, kan du hurtigt oprette den med få klik på vores app.
NB: Hvis du har en mailadresse med to punktummer i, f.eks. jannehansen@mail.tele.dk, kan du opleve problemer med at logge ind.

Vi husker dine favoritforestillinger for dig
Tilføj favoritter ved at trykke på ❤ ikonet i vores app ved billedet af forestillingen. Favoritten huskes på tværs af Teaterbilletters app og website.

Husk at sige ja til notifikationer fra Teaterbilletter i din telefons indstillinger, så sender vi dig notifikationer om forestillingens premiere og spilleperiode, så du ikke selv behøver at huske det selv.

Dit medlemskort til Mit Teater ligger i app’en
Som medlem af fordelsklubben Mit Teater finder du dit pink medlemskort i Teaterbilletters app. Dit medlemskort giver dig 10% rabat i baren samt gratis kaffe på udvalgte teatre. Se listen over teatre.

Teaterbilletters app er sikker og dine billetter er beskyttet – ligesom på teaterbilletter.dk


Del side