© Scenen.dk

Spilledatoer

Henter data…

Om forestillingen

Charlie & Chokoladefabrikken er en klassiker, kendt fra West End, Broadway og Tim Burtons film med Johnny Depp i hovedrollen. Den fattige dreng Charlie med det rene hjerte og uspolerede barnesind vinder med sin guldbillet en dag på slikkongen Willy Wonkas chokoladefabrik – et magisk, sært og syret sted.
Wonka er en mystisk og utilregnelig mand, på én gang både sjov og farlig. Han har sin helt egen plan med Charlies besøg på fabrikken…
Charlie & Chokoladefabrikken er et løssluppent og velsmagende eventyr og en politisk ukorrekt hyldest til magien og fantasien. En tempofyldt og gakket musical med et spraglet musikunivers og et magisk scenerum.

Medvirkende: Carsten Svendsen, Kurt Ravn, Mathias Flint, Rikke Bilde, Peter Oliver Hansen, Ashok Pramanik, Dina Fie Lorentz, Regitze Glenthøj, Matthew Bailey, Max-Emil Nissen, Merete Mærkedahl, Katrine Skovbo, Sophie Marie Jeppesen
Instruktør: Rune David Grue
Scenograf: Palle Steen Christensen
Kostumedesigner: Karin Gille
Musikalsk arrangør: Søren Hansen
Dramatiker, forfatter: Roald Dahl. Skabt efter David Greigs manuskript og Marc Shaimans musik. Musicalsangene er skrevet af Scott Wittmann og Marc Shaiman, mens Leslie Bricusse og Anthony Newley står bag sangene til spillefilmen. Begge bruges i forestillingen.
Komponist Marc Shaiman
Oversætter Mathias Flint
Producent: Østerbro Teater
Co-producent: Aarhus Teater
Arrangør: Østerbro Teater

Del forestilling:

Charlie og Chokoladefabrikken


En magisk musical i international klasse


 • Spillested

  Østre Gasværk Teater

  Nyborggade 17
  2100 København Ø

 • Teater

  Østerbro Teater

 • Spilleperiode

  05. Feb. - 20. Mar.

 • Varighed

  2 timer 30 min. - inkl. pause

 • Genre

  MUSIK
  Musical

 • Aldersgrænse

  fra 9 år

 • Nummererede Pladser

  Ja