Glæd et menneske du kender og holder af med et gavekort til en teateroplevelse, som vedkommende helt selv vælger! Et gavekort til Teaterbilletter gælder 3 år, der er frit valg mellem over 250 forestillinger til over 100 teatre årligt, og du bestemmer selv beløbet du vil give ml. 100 og 2.500 kr.

KØB PÅ WEBSITE OG FÅ DET NU

Køb her og print selv nu

RING OG BESTIL INKL. ÆSKE

Ring på 70 272 272

PS. Hvis du bruger en ældre Internet Explorer Browser, vises vores købslink ikke. Klik i stedet HER

DET MED SMÅT

  • Du sparer gebyret hvis du printer gavekortet selv. Du betaler 35 kr. i forsendelsesgebyr ved fremsendelse med posten.
  • Du kan få dit gavekort spærret, hvis du mister det. Ring straks på tlf. 7020 2096. Hvis du finder det igen, kan du henvende dig til Billetten og få det genåbnet.
  • Du kan fortryde købet og få pengene retur inden for 14 dage fra det tidspunkt, du modtog gavekortet pr. e-mail. Dette gælder dog ikke, hvis du vælger at få gavekortet tilsendt.
  • Læs mere om mistede eller fortrudte gavekort

Glæd et menneske du kender og holder af med et gavekort til en teateroplevelse, som vedkommende helt selv vælger! Et gavekort til Teaterbilletter gælder 3 år, der er frit valg mellem over 250 forestillinger til over 100 teatre årligt, og du bestemmer selv beløbet du vil give ml. 100 og 2.500 kr. I julen 2022 giver vi som som noget ekstra, en kampagnekode til Mit Teater med gavekortet.

PS. Hvis du bruger en ældre Internet Explorer Browser, vises vores købslink ikke. Klik i stedet HER

Oplevelsesgavekort til erhverv

Giv dine medarbejdere eller samarbejdspartnere et oplevelsesgavekort til frit valg mellem flere hundrede forskellige kulturoplevelser på teatrene i hovedstadsområdet og på Sjælland.
Med et gavekort til Teaterbilletter er der frit valg i 3 år mellem alt fra musicals, børneteater, drama, dans, performances og teateroplevelser i naturen. Selvfølgelig alt efter beløbet på gavekortet.

Som virksomhed er det let at give gavekort til Teaterbilletter. Du kan enten købe onlinegavekort eller kontakte os HER.


Del side