Teatrene i Teaterbilletter-samarbejdet tager både ansattes og publikums sikkerhed og helbred meget alvorligt. Vi følger derfor situationen omkring Corona-virus og de officielle retningslinjer.

Teaterbilletter er kun formidlere af teatrenes billetter. Det er arrangørens/teatrets valg og ansvar, om de vil gennemføre en forestilling eller aflyse. Dog aflyser alle teatrene deres forestillinger frem til 30. marts.

Har man billetter til en aflyst forestilling, vil man blive kontaktet. Teatrene arbejder på højtryk på at rykke/aflyse forestillinger og flytte billetter, og vi beder publikum have tålmodighed og kun henvende sig, hvis det er absolut nødvendigt.

Hvis man finder det nødvendigt at henvende sig vedrørende aflyste forestillinger, bedes det enten gøres på nedenstående e-mailadresser eller direkte til det konkrete teater henvendelsen drejer sig om. Søg dog først oplysninger på teatrets hjemmeside.

Hvis du har billet til Folketeatret, Betty Nansen Teatret, Nørrebro Teater eller Østerbro Teater kan du kontakte BilletBillet på e-mail.

Hvis du har billet til et af vores øvrige teatre bedes du kontakte Billetten A/S på e-mail.

På vegne af teatrene beder vi om publikums tålmodighed og forståelse for situationen.

Følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: www.sst.dk/corona


Del side