Du kan både printe dine teaterbilletter selv, hente dem på billetkontoret eller få dem tilsendt.

Bestiller/køber du billetter over telefonen eller på et billetkontor, koster det 10 kr. i billetgebyr pr. billet og et ekspeditionsgebyr på 25 kr.

Print-selv billetter
Der bliver ikke tillagt gebyr når du køber teaterbilletter som print-selv via teaterbilletter.dk (udover et evt. gebyr for brug af dit betalingskort).
Hele beløbet bliver trukket med det samme.

Få tilsendt billetter
Vælger du forsendelse med posten, kommer der et forsendelsesgebyr på 35 kr. for fremsendelse af op til 20 billetter og 70 kr. for forsendelse af mere end 20 billetter.
Beløbet trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. Du modtager billetterne senest 5 hverdage efter bestilling. Det er kun er muligt at få tilsendt billetterne hvis der er minimum 5 arbejdsdage til du skal i teatret, da Post Danmark leverer breve 1-2 gange ugentligt.
Hvis du ikke modtager billetterne til tiden skal du kontakte Billetten, allersenest 8 hverdage efter bestillingen, så vi evt. kan sende billetterne igen.
Hvis du mister dine billetter kan du få dem tilsendt mod et gebyr kr. 25 pr. billet.

Ønsker du at modtage en faktura på dit køb, koster det et gebyr på 45 kr. i fakturahåndtering.

Bortkomne og glemte billetter
Du kan få gentilsendt dine printede billetter mod et gebyr på 25 kr. pr. billet.
Du kan få printet bortkomne billetter på vores billetkontor til 25 kr. pr. billet.

Gavekort
Du kan købe et gavekort, printe det selv og spare gebyret HER. På billetkontoret betaler du 25 kr. i gebyr, ved opringning og forsendelse betaler du 70 kr. i gebyr.

Læs mere om billetgebyrer i Købsbetingelser.Del side