Generelle betingelser
Teaterbilletter.dk administreres af Billetten A/S CVR-nr. 28863780 Birkemosevej 7A 1 6000 Kolding
Mail:  teaterbilletter@billetten.dk
Tlf.: 70 20 20 96.

Teaterbilletter er et selvstændigt salgs, rabat- og formidlingssamarbejde, som formidler billetter til publikum på vegne af størstedelen af Storkøbenhavn og Sjællands teatre og teaterproducenter. Derudover skriver vi om teater på www.teaterspot.dk, hvor du også kan høre podcasts og se videoer.

Teaterbilletter er et samarbejde mellem Den selvejende institution Scenit og salgsvirksomheden BilletBillet. Vores samarbejdspartner på billetområdet er Billetten A/S. Scenit administrerer rabatordningen for ca. 100 teaterproducenter, og BilletBillet repræsenterer de 4 store teatre i København: Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater og Østerbro Teater (Republique, Revolver og Østre Gasværk Teater).

Vi ejer ikke de teatre, du kan købe billetter til på www.teaterbilletter.dk og vi ejer ikke billetterne. Derfor har Teaterbilletter ingen indflydelse på: – teatrenes billetpriser – udvalget af forestillinger, spillested og spilletider – ændringer af premieredatoer, aflysninger og udskiftning af medvirkende. Desuden har vi ikke adgang til teatrenes kundedatabaser, og vi har ingen indflydelse på deres kommunikation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på teaterbilletter.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Køb af medlemskab til fordelsklubben Mit Teater
Medlemskab af Mit Teater er et personligt årskort uden binding. Ved bestillingen af medlemskabet betales et engangsbeløb, der udgør betaling for en 12-måneders periode. Når du køber medlemskab af/melder dig ind i Mit Teater, er det gældende fra aktiveringsdatoen og de 12 efterfølgende måneder. Hvis du får et gratis medlemskab fordi du er studerende eller på baggrund af målrettede kampagner, så gælder medlemskabet fra aktiveringsdatoen og et år frem. Er du allerede medlem og lægger et nyt medlemskab i kurven, fjerner systemet automatisk medlemskabet fra din kurv og forlænger i stedet dit oprindelige medlemskab.

Du modtager ikke et medlemskort pr. e-mail, men du kan altid følge med i dit medlemskab ved at logge ind på teaterbilletter.dk eller se dit pink medlemskort i Teaterbilletters gratis app til iPhone og Android.

Dit medlemskab udløber automatisk efter 12 måneder med mindre du forlænger det.

Klubmails
Som medlem af Mit Teater modtager du løbende e-mails fra Mit Teater og Teaterbilletter med særlige tilbud til klubmedlemmer, aktuelle forestillinger, forsalg af den kommende sæsons forestillinger m.m.
Disse e-mails kan afmeldes ved at melde dig ud af Mit Teater på e-mail teaterbilletter@billetten.dk

Studerende
Hvis du har fået gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater som studerende, så gælder dit medlemskab 12 måneder, men du kan forlænge det gratis, så længe du har et gyldigt studiekort. Hvis dit studie afsluttes, mens dit Mit Teater-medlemskab stadig er gyldigt, kan du få ombyttet dit Mit Teater-medlemskab for studerende til et almindeligt Mit Teater klubmedlemskab. Det nye medlemskab koster ikke noget, men det gælder kun for den resterende periode, og du skal betale et byttegebyr på 25 kr. for ombytningen. Hvis du har købt billetter med Mit Teater-medlemskab for studerende, kan disse billetter ligeledes ombyttes til almindelige Mit Teater-billetter mod byttegebyr. Kontakt Billetten på e-mail: teaterbilletter@billetten.dk  eller tlf. 70 20 20 96 for ombytning.

Ændring i klubbetingelser
Du vil via login-siden ”Mit Teater” blive varslet om ændringer af medlemsbetingelser. Vi forlanger ikke merbetaling for dit medlemskab i løbet af perioden i tilfælde af prisstigninger, så en evt. prisstigning vil først træde i kraft, når du skal tage stilling til om du ønsker at forny dit medlemskab. Vi kan løbende foretage ændringer i medlemsbetingelserne, der udelukkende er til din fordel, uden forudgående varsel.

Billetbytte
Som medlem af fordelsklubben Mit Teater, tilbyder vi gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før forestillingen begynder (forestillinger på Det Ny Teater og Grønnegårds Teatret undtaget).

Billetbyttet foregår ved, at du annullerer dit nuværende køb og derefter køber nye billetter. De penge du får retur for de annullerede billetter tilbageføres automatisk til det kreditkort, der blev brugt til betalingen. Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Gratis online bytning af billetter gælder kun inden for samme billettype. Der kan således byttes til en anden dato, men ikke til en anden billettype. F.eks. kan man ikke foretage gratis online billetbytte fra Mit Teater-studerende rabatbillet til Børn/unge rabatbillet eller almindelig Mit Teater-rabatbillet. Du kan kun bytte billetter til samme eller højere pris.

Mit Teater er en online klub. Derfor kan du kun bytte billetter gratis online i din profil på teaterbilletter.dk, og kun hvis du har købt billetterne online på teaterbilletter.dk. Du kan altså ikke bytte gratis, hvis du har købt billetter på en anden hjemmeside eller i telefonen. Du kan desværre ikke bytte billetter gratis, hvis billetterne er betalt med et gavekort.

Bemærk, at du ikke kan bytte en ordre online, hvis den er mere end 12 måneder gammel. Skriv i stedet på teaterbilletter@billetten.dk og få billetterne byttet gratis som klubmedlem.

Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Teaterbilletter kan ikke gøres ansvarlig i forbindelse med arrangørers aflysninger.

Samtykke til nyhedsbrev og katalog
Hvis du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsmails og evt. SMS, opbevarer vi dit navn, din mailadresse og evt. dit telefonnummer. Teaterbilletter ved Scenit og BilletBillet er dataansvarlige for dine personoplysninger, mens MailChimp, det program vi udsender nyhedsbreve med, er databehandlere. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsmails og få slettet data tilknyttet dette, enten ved at klikke nederst på ”Afmeld mig” i et nyhedsbrev, eller ved at kontakte os.

Hvis du er medlem af Mit Teater, betragter vi det som et fast kundeforhold og sender dig derfor én gang årligt Teaterkataloget. Du kan altid afmelde dig dette, kontakt os på info@teaterbilletter.dk hvis du ikke længere ønsker at modtage det.

Betaling og datasikkerhed
Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Du kan også betale med Mobile Pay.

Fortrydelsesret
Teaterbilletter: Teaterbilletter er undtaget fortrydelsesretten og du kan derfor ikke fortryde, når du først har købt billetterne.

Medlemskab: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til teaterbilletter@billetten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. Hvis du fortryder dit køb af medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab, kan du kontakte os på teaterbilletter@billetten.dk.

Persondata – hvem får dine oplysninger?
Teaterbilletter opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, som er vores databehandler. Billetten A/S registrerer også købshistorik om hvad du køber og hvornår for at kunne administrere services, f.eks. klubmedlemskab og mulighed for billetbytte. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 2 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billetten A/S’s systemer. Teaterbilletter vægter højt, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Privatlivspolitik

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med en eller flere af følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse

Billetten A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og kunne give dig besked med info om eventet.

Det teater, som er arrangør af den forestilling, som du køber billet til, er dataansvarlig for persondata vedr. dit køb. Teatret har brug for dine personoplysninger for at kunne orientere dig i tilfælde af aflysning eller andre væsentlige ændringer ved eventet. Teatre vil også ofte sende en servicemail med oplysninger vedr. forestillingen, Billetten A/S er databehandler for teatret i denne sammenhæng.

Hvis du melder dig ind i Mit Teater, bestiller Teaterkataloget, giver samtykke til Teaterbilletters nyhedsbrev, downloader Teaterbilletters app eller køber et gavekort, er Teaterbilletter-samarbejdet v. Scenit og BilletBillet dataansvarlig. Billetten A/S er databehandler for Teaterbilletter-samarbejdet.

Sletning
Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Oplysninger sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog udveksler Billetten A/S e information med arrangøren for på bedste måde at kunne levere aftalte ydelser med kunden.

Dine rettigheder
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk eller ved bestilling af teaterkatalog, app-download og samtykke til teaterbilletters nyhedsbrev via e-mail: info@scenit.dk

Ønsker du at ændre registreringen, skal du være opmærksom på, at ændringer eller sletning kan ændre arrangørens evne til at kunne levere eller udføre den aftale tjeneste.

Dataansvarlig:
Teaterbilletter v. Scenit og BilletBillet
c/o Den selvejende institution Scenit
Vestergade 27, st. th.
1456 København K

Reklamation
Teaterbilletter og Billetten A/S er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne. Hvis du har reklamation i forhold til forestillingen, skal du henvende dig direkte til det pågældende teater/den pågældende arrangør. Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Billetten A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/

For at kunne klage til Nævnenes Hus, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her: https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du adgang til e-mærkets forbruger hotline. Har du spørgsmål til os, finder du svar på det meste på vores INFO på www.teaterbilletter.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os:

• angående billetter på billet@teaterbilletter.dk

• angående vores hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, Teaterkataloget, app m.m.  info@teaterbilletter.dk

• angående Mit Teater på teaterbilletter@billetten.dk

Fortrydelsesformular
Denne formular printes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Køb af teaterbilletter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Cookies
Du bestemmer over dine data. Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

– Funktionalitet
– Statistik
– Marketing

Ved at trykke på ‘Accepter alle’ giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte checkboksene ud for formålet, og derefter trykke på ‘Gem indstillinger’. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af teaterbilletter.dk  

Se vores cookiepolitik.

Læs mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Download printbar fortrydelsesformularDel side