Generelle betingelser
Teaterbilletter.dk administreres af Billetten A/S CVR-nr. 28863780 Birkemosevej 7A 1 6000 Kolding
Mail:  teaterbilletter@billetten.dk
Tlf.: 70 20 20 96.

Teaterbilletter er et selvstændigt salgs, rabat- og formidlingssamarbejde, som formidler billetter til publikum på vegne af størstedelen af Storkøbenhavns teatre og teaterproducenter. Teaterbilletter er et samarbejde mellem Den selvejende institution Scenit og salgsvirksomheden BilletBillet. Vores samarbejdspartner på billetområdet er Billetten A/S.

Vi ejer ikke de teatre, du kan købe billetter til på www.teaterbilletter.dk, og vi ejer ikke billetterne. Derfor har Teaterbilletter ingen indflydelse på:

– teatrenes billetpriser

– udvalget af forestillinger, spillested og spilletider

– ændringer af premieredatoer, aflysninger og udskiftning af medvirkende.

Du skal være fyldt 18 år for at købe medlemskab af fordels- og teaterklubben Mit Teater. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Køb af medlemskab til fordelsklubben Mit Teater
Medlemskab af Mit Teater er et årskort uden binding. Ved bestillingen af medlemskabet betales et engangsbeløb, der udgør betaling for en 12-måneders periode. Medlemskabet er personligt, og du kan kun have ét medlemskab ad gangen. Når du køber medlemskab af/melder dig ind i Mit Teater, er det gældende fra aktiveringsdatoen og de 12 efterfølgende måneder. Hvis du får et gratis medlemskab enten fordi du køber billet til 3 forestillinger på én gang, fordi du er studerende eller på baggrund af målrettede kampagner, så gælder medlemskabet fra aktiveringsdatoen og et år frem. Er du allerede medlem og lægger et nyt medlemskab i kurven, fjerner systemet automatisk medlemskabet fra din kurv og forlænger i stedet dit oprindelige medlemskab.

Du modtager ikke et medlemskort pr. e-mail, men du kan altid følge med i dit medlemskab ved at logge ind på teaterbilletter.dk eller se dit pink medlemskab i Teaterbilletters gratis app til iPhone og Android.

Køber du billetter til 3 forestillinger på samme tid, forlænger vi dit medlemskab med 12 måneder fra den dato du køber billetterne. Dit medlemskab udløber automatisk efter 12 måneder med mindre du forlænger det.

Klubmails
Som medlem af Mit Teater modtager du løbende e-mails fra Mit Teater og Teaterbilletter med særlige tilbud til klubmedlemmer, aktuelle forestillinger, forsalg af den kommende sæsons forestillinger m.m.
Disse e-mails kan afmeldes ved at melde dig ud af Mit Teater på e-mail teaterbilletter@billetten.dk  

Studerende
Hvis du har fået gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater som studerende, så gælder dit medlemskab 12 måneder, men du kan forlænge det gratis så længe du har et gyldigt studiekort. Hvis dit studie afsluttes, mens dit Mit Teater-medlemskab stadig er gyldigt, kan du få ombyttet dit Mit Teater-medlemskab for studerende til et almindeligt Mit Teater klubmedlemskab. Det nye medlemskab koster ikke noget, men det gælder kun for den resterende periode, og du skal betale et byttegebyr på 25 kr. for ombytningen. Hvis du har købt billetter med Mit Teater-medlemskab for studerende, kan disse billetter ligeledes ombyttes til almindelige Mit Teater-billetter mod byttegebyr. Kontakt Billetten på e-mail: teaterbilletter@billetten.dk eller tlf. 70 20 20 96 for ombytning.

OBS: Gratis online bytning af billetter gælder kun inden for samme billettype. Der kan således byttes til en anden dato, men ikke til en anden billettype f.eks. kan man ikke foretage gratis online billetbytte fra Mit Teater-studerende rabatbillet til Børn/unge rabatbillet eller almindelig Mit Teater-rabatbillet.

Ændring i klubbetingelser
Du vil via login-siden ”Mit Teater” blive varslet om ændringer af medlemsbetingelser. Vi forlanger ikke merbetaling for dit medlemskab i løbet af perioden i tilfælde af prisstigninger, så en evt. prisstigning vil først træde i kraft, når du skal tage stilling til om du ønsker at forny dit medlemskab.

Vi kan løbende foretage ændringer i medlemsbetingelserne, der udelukkende er til din fordel, uden forudgående varsel.

Billetbytte
Som medlem af fordelsklubben Mit Teater, tilbyder vi gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før forestillingen begynder (forestillinger på Det Ny Teater og Grønnegårds Teatret undtaget).
Billetbyttet foregår ved, at du annullerer dit nuværende køb og derefter køber nye billetter. De penge du får retur for de annullerede billetter tilbageføres automatisk til det kreditkort, der blev brugt til betalingen. Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Gratis online bytning af billetter gælder kun inden for samme billettype. Der kan således byttes til en anden dato, men ikke til en anden billettype. F.eks. kan man ikke foretage gratis online billetbytte fra Mit Teater-studerende rabatbillet til Børn/unge rabatbillet eller almindelig Mit Teater-rabatbillet. Du kan kun bytte billetter til samme eller højere pris.

Mit Teater er en online klub. Derfor kan du kun bytte billetter gratis online i din profil på teaterbilletter.dk, og kun hvis du har købt billetterne online på teaterbilletter.dk. Du kan altså ikke bytte gratis, hvis du har købt billetter på en anden hjemmeside eller i telefonen. Du kan desværre ikke bytte billetter gratis, hvis billetterne er betalt med et gavekort.

Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Teaterbilletter kan ikke gøres ansvarlig i forbindelse med arrangørers aflysninger.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til teaterbilletter@billetten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. Hvis du fortryder dit køb af medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Gebyrer ved onlinesalg
Ved billetkøb på teaterbilletter.dk er der billetgebyrer og et ordregebyr på billetterne ved onlinesalg:

• 10 kr. i ordregebyr pr. samlet ordre

• 10 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 80 kr. eller derover

• 5 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 79,50 kr. eller derunder

Børn/Unge gruppe, fribilletter og tilkøb (mad, drikkevarer mv.) er fritaget for gebyrer.

Der tages ikke gebyrer for betaling med kreditkort eller Mobile Pay.

Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, får du automatisk tilsendt billetterne pr. e-mail, med mindre du vælger forsendelse med post.

Persondata – hvem får dine oplysninger?
Teaterbilletter opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, som er vores databehandler. Billetten A/S registrerer også købshistorik om hvad du køber og hvornår for at kunne administrere services, f.eks. klubmedlemskab eller teaterrabat. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 2 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billetten A/S’s systemer.

Teaterbilletter vægter højt, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, registrerer du dig med navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside.

Videregivelse
Som kunde giver du dit samtykke til, at Teaterbilletter kan videregive dine oplysninger til teatrene tilknyttet Teaterbilletter. Det gør vi som en naturlig del af teatrenes billetsamarbejde og for at kunne holde alle kunder løbende orienteret om eventuelle aflysninger og ændringer. Teatrene har adgang til dine oplysninger via Billetten A/S system.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Teaterbilletter-samarbejdet, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil desuden kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg.

Samtykke til nyhedsbrev og katalog
Hvis du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsmails og evt. SMS, opbevarer vi dit navn, din mailadresse og evt. dit telefonnummer. Teaterbilletter er dataansvarlige for dine personoplysninger, mens Mailchimp, det program vi udsender nyhedsbreve med, er databehandlere. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsmails og få slettet data tilknyttet dette, enten ved at klikke nederst på ”Afmeld mig” i et nyhedsbrev, eller ved at kontakte os.

Hvis du er medlem af Mit Teater, betragter vi det som et fast kundeforhold og sender dig derfor én gang årligt Teaterkataloget. Du kan altid afmelde dig dette, kontakt os hvis du ikke længere ønsker at modtage det.

Opbevaring
Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve op til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

Dine rettigheder
I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte Billetten A/S. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

Cookies
Du bestemmer over dine data. Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  • Funktionalitet
  • Statistik
  • Marketing

Ved at trykke på ‘Accepter alle’ giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte checkboksene ud for formålet, og derefter trykke på ‘Gem indstillinger’.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af teaterbilletter.dk

Læs mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookies

Betalingsformer og kortoplysninger
Teaterbilletter og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger og vi afgiver dem ikke til tredjemand.

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Du kan også betale med Mobile Pay. Der tages ikke gebyr for betalingen.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Kontakt Billetten A/S.

Reklamation
Teaterbilletter og Billetten A/S er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne.

Hvis du har reklamation i forhold til forestillingen, skal du henvende dig direkte til det pågældende teater/den pågældende arrangør.

Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S.

Hvis der er noget galt med medlemskabet af fordelsklubben Mit Teater
Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab, kan du kontakte os på teaterbilletter@billetten.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Billetten A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Fortrydelsesformular
Denne formular printes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Køb af teaterbilletter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Find fortrydelsesformular: https://www.teaterbilletter.dk/wp-content/uploads/2019/11/Klageform.pdf

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Har du spørgsmål til os, finder du svar på det meste på vores INFO på www.teaterbilletter.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os:
• angående billetter på billet@teaterbilletter.dk
• angående vores hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, Teaterkataloget og øvrig markedsføring på info@teaterbilletter.dk
• angående fordelsklubben Mit Teater på teaterbilletter@billetten.dk

Download printbar fortrydelsesformularDel side