Når du køber billetter hos Teaterbilletter, kan du både fravælge eller tilvælge gebyrer, billetforsendelse mm.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Teaterbilletter.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Visa Elektron og JCB. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Teaterbilletter.dk og Billetten A/S krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS.

Teaterbilletter.dk og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger, vi afgiver dem ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Kontakt BIlletten A/S.

Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut, for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Hvis du ønsker at bytte din billet kan det ofte lade sig gøre. Bemærk dog, at i henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik. Som forbruger har du derfor adgang til e-mærkets forbruger-hotline.

Teaterbilletter og Billetten er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne.

Teaterbilletter og Billetten tager forbehold for fejl i de viste priser, datoer og tider og for udsolgte arrangementer.

Læs de fulde Købsbetingelser.

 

 


Del side