KØBSBETINGELSER

Teaterbilletter er et selvstændigt salgs, rabat- og formidlingssamarbejde, som formidler billetter til publikum på vegne af størstedelen af Storkøbenhavn og Sjællands teatre og teaterproducenter. Derudover skriver vi om teater på www.teaterspot.dk, hvor du også kan høre podcasts og se videoer.

Teaterbilletter er et samarbejde mellem Den selvejende institution Scenit og salgsvirksomheden BilletBillet. Vores samarbejdspartner på billetområdet er Billetten A/S. Scenit administrerer rabatordningen for ca. 100 teaterproducenter, og BilletBillet repræsenterer de 4 store teatre i København: Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater og Østerbro Teater (Republique, Revolver og Østre Gasværk Teater).

Vi ejer ikke de teatre, du kan købe billetter til på www.teaterbilletter.dk og vi ejer ikke billetterne. Derfor har Teaterbilletter ingen indflydelse på: – teatrenes billetpriser – udvalget af forestillinger, spillested og spilletider – ændringer af premieredatoer, aflysninger og udskiftning af medvirkende. Desuden har vi ikke adgang til teatrenes kundedatabaser, og vi har ingen indflydelse på deres kommunikation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på teaterbilletter.dk. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 

Gebyrer ved onlinesalg 
Der er billetgebyrer og et ordregebyr på billetterne ved onlinesalg:

10 kr. i ordregebyr pr. samlet ordre

10 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 80 kr. eller derover

5 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 79,50 kr. eller derunder

Du kan betale med Mobile Pay, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Visa Elektron på teaterbilletter.dk, der tages ikke gebyr for betalingen.

Gebyrer ved salg over telefonen 
Køber du billetter over telefonen koster det 10 kr. i billetgebyr pr. billet uanset billettens pris eller kategori samt et ordregebyr på 30 kr. pr. ordre. 

Forsendelse 
Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, får du automatisk tilsendt billetterne pr. e-mail. Vi anbefaler, at du downloader Teaterbilletters app og viser billetterne på den, alternativt viser e-mailen med billetterne på din telefon. Ingen af vores teatre kræver at du viser dine billetter printet ud. Hvis du ønsker fysiske billetter, kan du enten selv printe dine teaterbilletter eller få dem tilsendt. Hvis du ønsker at få tilsendt billetter, så skal du kontakte billetkontoret på e-mail: billet@teaterbilletter.dk.

Vælger du forsendelse med posten, kommer der et forsendelsesgebyr på 35 kr. for fremsendelse af op til 20 billetter og 70 kr. for forsendelse af mere end 20 billetter. Beløbet trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. Du kan kun få billetterne tilsendt, hvis der er minimum 10 arbejdsdage til du skal i teatret, da PostNord leverer uregelmæssigt. Hvis du ikke modtager billetterne til tiden, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S. Ønsker du at modtage en faktura på dit køb, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S, det koster et gebyr på 45 kr. i fakturahåndtering. 

Aflysning 
Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Forsendelses-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke. Vær opmærksom på, at arrangører kan have særlige procedurer for aflysning af udendørs forestillinger. Se nærmere på arrangørens egen hjemmeside, kontakt os eller kontakt Billetten A/S. 

For oplysning om refusion af billetter i tilfælde af force majeure (strejke, statsindgreb, krig, ildebrand, naturkatastrofer eller lign.) bedes du tjekke de enkelte teatres hjemmesider for nærmere information. Bemærk, at ethvert forhold som kan henføres til Corona-virus, andre virusangreb, epidemier eller pandemier og som forhindrer eller vanskeliggør afvikling af forestillinger KAN betragtes som force majeure.

Billetforsikring ved sygdom m.m.
Billetforsikring udbydes af firmaet Risk Point – du tegner den i købsflowet på teaterbilletter.dk. Teaterbilletter.dk er udelukkende platform for Risk Points forsikringsprodukt, og du skal derfor anmelde din skade direkte til Risk Point A/S via følgende mailadresse claims@riskpoint.eu

Køb af medlemskab til fordelsklubben Mit Teater
Medlemskab af Mit Teater er et personligt årskort uden binding. Ved bestillingen af medlemskabet betales et engangsbeløb, der udgør betaling for en 12-måneders periode. Når du køber medlemskab af/melder dig ind i Mit Teater, er det gældende fra aktiveringsdatoen og de 12 efterfølgende måneder. Hvis du får et gratis medlemskab fordi du er studerende eller på baggrund af målrettede kampagner, så gælder medlemskabet fra aktiveringsdatoen og et år frem. Er du allerede medlem og lægger et nyt medlemskab i kurven, fjerner systemet automatisk medlemskabet fra din kurv og forlænger i stedet dit oprindelige medlemskab.
Du modtager ikke et medlemskort pr. e-mail, men du kan altid følge med i dit medlemskab ved at logge ind på teaterbilletter.dk eller se dit pink medlemskab i Teaterbilletters gratis app til iPhone og Android.
Dit medlemskab udløber automatisk efter 12 måneder med mindre du forlænger det.

Klubmails
Som medlem af Mit Teater modtager du løbende e-mails fra Mit Teater og Teaterbilletter med særlige tilbud til klubmedlemmer, aktuelle forestillinger, forsalg af den kommende sæsons forestillinger m.m.
Disse e-mails kan afmeldes ved at melde dig ud af Mit Teater på e-mail teaterbilletter@billetten.dk  

Studerende
Hvis du har fået gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater som studerende, så gælder dit medlemskab 12 måneder, men du kan forlænge det gratis, så længe du har et gyldigt studiekort. Hvis dit studie afsluttes, mens dit Mit Teater-medlemskab stadig er gyldigt, kan du få ombyttet dit Mit Teater-medlemskab for studerende til et almindeligt Mit Teater klubmedlemskab. Det nye medlemskab koster ikke noget, men det gælder kun for den resterende periode, og du skal betale et byttegebyr på 25 kr. for ombytningen. Hvis du har købt billetter med Mit Teater-medlemskab for studerende, kan disse billetter ligeledes ombyttes til almindelige Mit Teater-billetter mod byttegebyr. Kontakt Billetten på e-mail: teaterbilletter@billetten.dk  eller tlf. 70 20 20 96 for ombytning

Ændring i klubbetingelser
Du vil via login-siden ”Mit Teater” blive varslet om ændringer af medlemsbetingelser. Vi forlanger ikke merbetaling for dit medlemskab i løbet af perioden i tilfælde af prisstigninger, så en evt. prisstigning vil først træde i kraft, når du skal tage stilling til om du ønsker at forny dit medlemskab. Vi kan løbende foretage ændringer i medlemsbetingelserne, der udelukkende er til din fordel, uden forudgående varsel. 

Billetbytte
Du kan bytte dine billetter til en anden spilledag i forestillingens spilleperiode indtil 7 dage før forestillingen, hvis der er pladser og arrangøren godkender det. Det koster et byttegebyr på 25 kr. pr. billet at bytte dine billetter. Du bytter dine billetter ved at ringe til Teaterbilletter eller Billetten A/S.
Teaterbilletter: 70 272 272, mandag – fredag fra kl. 14 – 17
Billetten A/S på tlf. 7020 2096 man., ons, og torsdag 10-16, – tirs. og fredag 10-15.

Som medlem af fordelsklubben Mit Teater, tilbyder vi gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før forestillingen begynder (forestillinger på Det Ny Teater og Grønnegårds Teatret undtaget).

Billetbyttet foregår ved, at du annullerer dit nuværende køb og derefter køber nye billetter. De penge du får retur for de annullerede billetter tilbageføres automatisk til det kreditkort, der blev brugt til betalingen. Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Gratis online bytning af billetter gælder kun inden for samme billettype. Der kan således byttes til en anden dato, men ikke til en anden billettype. F.eks. kan man ikke foretage gratis online billetbytte fra Mit Teater-studerende rabatbillet til Børn/unge rabatbillet eller almindelig Mit Teater-rabatbillet. Du kan kun bytte billetter til samme eller højere pris.

Mit Teater er en online klub. Derfor kan du kun bytte billetter gratis online i din profil på teaterbilletter.dk, og kun hvis du har købt billetterne online på teaterbilletter.dk. Du kan altså ikke bytte gratis, hvis du har købt billetter på en anden hjemmeside eller i telefonen. Du kan desværre ikke bytte billetter gratis, hvis billetterne er betalt med et gavekort.

Bemærk, at du ikke kan bytte en ordre online, hvis den er mere end 12 måneder gammel. Skriv i stedet på teaterbilletter@billetten.dk og få billetterne byttet gratis som klubmedlem.

Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Teaterbilletter kan ikke gøres ansvarlig i forbindelse med arrangørers aflysninger.

Fortrydelsesret 
Teaterbilletter: Teaterbilletter er undtaget fortrydelsesretten og du kan derfor ikke fortryde, når du først har købt billetterne. 

Medlemskab: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til teaterbilletter@billetten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. Hvis du fortryder dit køb af medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab, kan du kontakte os på teaterbilletter@billetten.dk

Gavekort
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit gavekort. Vær opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret på gavekort købt på vores billetkontor.

Et gavekort til Teaterbilletter har en holdbarhed af 3 år fra købsdato. Hvis du mister eller fortryder dit køb af gavekort, kan det spærres med øjeblikkelig virkning. Ring straks på tlf. 7020 2096. Hvis du finder det igen, kan du henvende sig til Billetten A/S og få hjælp. 

Tilbagebetaling 
Hvis du fortryder dit køb af gavekort eller medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Du kan også betale med Mobile Pay.

Persondata – hvem får dine oplysninger? 
Teaterbilletter opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, som er vores databehandler. Billetten A/S registrerer også købshistorik om hvad du køber og hvornår for at kunne administrere services, f.eks. klubmedlemskab og mulighed for billetbytte. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 2 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billetten A/S’s systemer. Teaterbilletter vægter højt, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Privatlivspolitik

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med en eller flere af følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse
Billetten A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og kunne give dig besked med info om eventet.

Det teater, som er arrangør af den forestilling, som du køber billet til, er dataansvarlig for persondata vedr. dit køb. Teatret har brug for dine personoplysninger for at kunne orientere dig i tilfælde af aflysning eller andre væsentlige ændringer ved eventet. Teatre vil også ofte sende en servicemail med oplysninger vedr. forestillingen, Billetten A/S er databehandler for teatret i denne sammenhæng.

Hvis du melder dig ind i Mit Teater, bestiller Teaterkataloget, giver samtykke til Teaterbilletters nyhedsbrev, downloader Teaterbilletters app eller køber et gavekort, er Teaterbilletter-samarbejdet v. Scenit og BilletBillet dataansvarlig. Billetten A/S er databehandler for Teaterbilletter-samarbejdet.

Sletning
Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.
Oplysninger sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Dog udveksler Billetten A/S e information med arrangøren for på bedste måde at kunne levere aftalte ydelser med kunden.

Dine rettigheder
Du har  altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk eller ved bestilling af teaterkatalog, app-download og samtykke til teaterbilletters nyhedsbrev via e-mail: info@scenit.dk

Ønsker du at ændre registreringen, skal du være opmærksom på, at ændringer eller sletning kan ændre arrangørens evne til at kunne levere eller udføre den aftale tjeneste.

Dataansvarlig:
Teaterbilletter v. Scenit og BilletBillet
c/o Den selvejende institution Scenit
Vestergade 27, st. th.
1456 København K

Reklamation 
Teaterbilletter og Billetten A/S er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne. Hvis du har reklamation i forhold til forestillingen, skal du henvende dig direkte til det pågældende teater/den pågældende arrangør. Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S. 

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Billetten A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du adgang til e-mærkets forbruger hotline. Har du spørgsmål til os, finder du svar på det meste på vores INFO på www.teaterbilletter.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os:

Fortrydelsesformular 
Denne formular printes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Køb af teaterbilletter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. 
Download printbar fortrydelsesformular 

Cookies 
Du bestemmer over dine data. Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:
– Funktionalitet
– Statistik
– Marketing

Ved at trykke på ‘Accepter alle’ giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte checkboksene ud for formålet, og derefter trykke på ‘Gem indstillinger’. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af teaterbilletter.dk 
Se vores cookiepolitik. 

Læs mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookies 


Del side