Teaterbilletter er et selvstændigt salgs, rabat- og formidlingssamarbejde, som formidler billetter til publikum på vegne af størstedelen af Storkøbenhavns teatre og teaterproducenter. Derudover skriver vi om teater på www.teaterspot.dk, hvor du også kan høre podcasts og se videoer.

Teaterbilletter er et samarbejde mellem Den selvejende institution Scenit og salgsvirksomheden BilletBillet. Vores samarbejdspartner på billetområdet er Billetten A/S. Scenit administrerer rabatordningen for ca. 100 teaterproducenter, og BilletBillet repræsenterer de 4 store teatre i København: Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater og Østerbro Teater (Republique og Østre Gasværk Teater).

Vi ejer ikke de teatre, du kan købe billetter til på www.teaterbilletter.dk og vi ejer ikke billetterne. Derfor har Teaterbilletter ingen indflydelse på: – teatrenes billetpriser – udvalget af forestillinger, spillested og spilletider – ændringer af premieredatoer, aflysninger og udskiftning af medvirkende. Desuden har vi ikke adgang til teatrenes kundedatabaser, og vi har ingen indflydelse på deres kommunikation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på teaterbilletter.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. 

Gebyrer ved onlinesalg 
Fra teatersæson 2018-19 er der billetgebyrer og et ordregebyr på billetterne ved onlinesalg:

10 kr. i ordregebyr pr. samlet ordre

10 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 80 kr. eller derover

5 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 79,50 kr. eller derunder

Du kan betale med Mobile Pay, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Visa Elektron på teaterbilletter.dk, der tages ikke gebyr for betalingen.

Gebyrer ved salg over telefonen 
Køber du billetter over telefonen koster det 10 kr. i billetgebyr pr. billet uanset billettens pris eller kategori samt et ordregebyr på 30 kr. pr. ordre. 

Forsendelse 
Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, får du automatisk tilsendt billetterne pr. e-mail. Vi anbefaler, at du downloader Teaterbilletters app og viser billetterne på den, alternativt viser e-mailen med billetterne på din telefon. Ingen af vores teatre kræver at du viser dine billetter printet ud. Hvis du ønsker fysiske billetter, kan du printe dine teaterbilletter selv eller få dem tilsendt.

Vælger du forsendelse med posten, kommer der et forsendelsesgebyr på 35 kr. for fremsendelse af op til 20 billetter og 70 kr. for forsendelse af mere end 20 billetter. Beløbet trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. Du kan kun få billetterne tilsendt, hvis der er minimum 10 arbejdsdage til du skal i teatret, da PostNord leverer uregelmæssigt. Hvis du ikke modtager billetterne til tiden, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S. Ønsker du at modtage en faktura på dit køb, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S, det koster et gebyr på 45 kr. i fakturahåndtering. 

Aflysning 
Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Forsendelses-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke. Vær opmærksom på, at arrangører kan have særlige procedurer for aflysning af udendørs forestillinger. Se nærmere på arrangørens egen hjemmeside, kontakt os eller kontakt Billetten A/S. 

For oplysning om refusion af billetter i tilfælde af force majeure (strejke, statsindgreb, krig, ildebrand, naturkatastrofer eller lign.) bedes du tjekke de enkelte teatres hjemmesider for nærmere information. Bemærk, at ethvert forhold som kan henføres til COVID-19 (Corona-virus), andre virusangreb, epidemier eller pandemier og som forhindrer eller vanskeliggør afvikling af forestillinger KAN betragtes som force majeure.

Billetforsikring ved sygdom m.m.
Billetforsikring udbydes af firmaet Risk Point – du tegner den i købsflowet på teaterbilletter.dk. Teaterbilletter.dk er udelukkende platform for Risk Points forsikringsprodukt.

Læs mere om forsikringen
Du kan anmelde din skade direkte til Risk Point A/S via følgende mailadresse claims@riskpoint.eu

Køb af medlemskab til fordelsklubben Mit Teater
Medlemskab af Mit Teater er et årskort uden binding. Ved bestillingen af medlemskabet betales et engangsbeløb, der udgør betaling for en 12-måneders periode. Når du køber medlemskab af Mit Teater, er årskortet gældende fra aktiveringsdatoen og de 12 efterfølgende måneder. Hvis du får et gratis medlemskab enten fordi du køber billet til 3 forestillinger på én gang, fordi du er studerende eller på baggrund af målrettede kampagner, så gælder medlemskaber fra aktiveringsdatoen og et år frem. Årskortet udløber automatisk. Vi sender mails med påmindelser om udløbsdatoen ca. 14 dage før medlemskabets udløb. 

Studerende
Hvis du har fået gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater som studerende, så gælder dit medlemskab så længe du har et gyldigt studiekort. Hvis dit studie afsluttes, mens dit Mit Teatermedlemskab stadig er gyldigt, kan du få ombyttet dit Mit Teater-medlemskab for studerende til et almindeligt Mit Teater klubmedlemskab. Det nye medlemskab koster ikke noget, men det gælder kun for den resterende periode, og du skal betale et byttegebyr for ombytningen. Hvis du har købt billetter med Mit Teater-medlemskab for studerende, kan disse billetter ligeledes ombyttes til almindelige Mit Teater-billetter mod byttegebyr. Kontakt Billetten på e-mail: teaterbilletter@billetten.dk eller tlf. 70 20 20 96 for ombytning.

OBS: Gratis online bytning af billetter gælder kun inden for samme billettype. Der kan således byttes til en anden dato, men ikke til en anden billettype f.eks. kan man ikke foretage gratis online billetbytte fra Mit Teater-studerende rabatbillet til Børn/unge rabatbillet eller almindelig Mit Teater-rabatbillet. 

Ændring i klubbetingelser
Du vil via login-siden ”Mit Teater” blive varslet om ændringer af medlemsbetingelser. Vi forlanger ikke merbetaling for dit medlemskab i løbet af perioden i tilfælde af prisstigninger, så en evt. prisstigning vil først træde i kraft, når du skal tage stilling til om du ønsker at forny dit medlemskab. Vi kan løbende foretage ændringer i medlemsbetingelserne, der udelukkende er til din fordel, uden forudgående varsel. 

Billetbytte
Som medlem af fordelsklubben Mit Teater, tilbyder vi gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før forestillingen begynder (forestillinger på Det Ny Teater og Grønnegårds Teatret undtaget). Dog kun til samme pris eller højere.

Mit Teater er en online klub. Derfor kan du kun bytte billetter gratis online i din profil på teaterbilletter.dk, og kun hvis du har købt billetterne online på teaterbilletter.dk. Du kan altså ikke bytte gratis, hvis du har købt billetter på en anden hjemmeside eller i telefonen. Du kan desværre ikke bytte billetter gratis købt med gavekort.

Bemærk, at du ikke kan bytte en ordre online, hvis den er mere end 12 måneder gammel. Skriv i stedet på teaterbilletter@billetten.dk og få billetterne byttet gratis som klubmedlem.

Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Hvis du ikke er medlem af Mit Teater og ønsker at bytte din billet, kan det ofte lade sig gøre. Billetter købt på teaterbilletter.dk kan således ombyttes senest 7 dage før den oprindelige forestillingsdato mod gebyr til samme forestilling en anden dag. Dog kun hvis der er ledige pladser og arrangøren godkender ombytningen. Sidstnævnte varierer fra teater til teater. Kontakt Billetten A/S eller Teaterbilletter og hør om dine muligheder.

Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Teaterbilletter kan ikke gøres ansvarlig i forbindelse med arrangørens aflysninger. 

Fortrydelsesret 
Teaterbilletter: Teaterbilletter er undtaget fortrydelsesretten og du kan derfor ikke fortryde, når du først har købt billetterne. 

Medlemskab: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til teaterbilletter@billetten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. Hvis du fortryder dit køb af medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Gavekort: Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit gavekort. Vær opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret på gavekort købt på vores billetkontor 

Tilbagebetaling 
Hvis du fortryder dit køb af gavekort eller medlemskab inden for fortrydelsesfristen, får du dine penge tilbage. Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Træk på dit kort 
Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen. 

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Du kan også betale med Mobile Pay.

Persondata – hvem får dine oplysninger? 
Teaterbilletter opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, som er vores databehandler. Billetten A/S registrerer også købshistorik om hvad du køber og hvornår for at kunne administrere services, f.eks. klubmedlemskab eller teaterrabat. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billetten A/S’s systemer. Teaterbilletter vægter højt, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Vores billetoperatør Billetten A/S privatlivspolitik

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med en eller flere af følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse
Billetten A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og kunne give dig besked med info om eventet.

Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og kan opbevares i maksimalt 5 år.

Sletning
Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at udveksle information med arrangøren for på bedste måde at kunne levere aftalte ydelser med kunden.

Dine rettigheder
Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk

Ønsker du at ændre registreringen, skal du være opmærksom på, at ændringer eller sletning kan ændre arrangørens evne til at kunne levere eller udføre den aftale tjeneste.

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96

Gavekort 
Et gavekort til Teaterbilletter har en holdbarhed af 3 år fra købsdato. Hvis du mister eller fortryder dit køb af gavekort, kan det spærres med øjeblikkelig virkning. Ring straks på tlf. 7020 2096. Hvis du finder det igen, kan du henvende sig til Billetten A/S og få hjælp. 

Reklamation 
Teaterbilletter og Billetten A/S er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne. Hvis du har reklamation i forhold til forestillingen, skal du henvende dig direkte til det pågældende teater/den pågældende arrangør. Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S. 

Hvis der er noget galt med medlemskabet af Mit Teater 
Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab, kan du kontakte os på teaterbilletter@billetten.dk

Klageadgang 
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Billetten A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du adgang til e-mærkets forbruger hotline. Har du spørgsmål til os, finder du svar på det meste på vores INFO på www.teaterbilletter.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os:

  • angående vores hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier, Teaterkataloget og Teaterguides på info@teaterbilletter.dk

Fortrydelsesformular 
Denne formular printes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Køb af teaterbilletter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Download printbar fortrydelsesformular 

Cookies 
Du bestemmer over dine data. Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:
– Funktionalitet
– Statistik
– Marketing

Ved at trykke på ‘Accepter alle’ giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte checkboksene ud for formålet, og derefter trykke på ‘Gem indstillinger’. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af teaterbilletter.dk 
Se vores cookiepolitik. 

Læs mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/cookies 


Del side