Teaterbilletter er et selvstændigt salgs, rabat- og formidlingssamarbejde, som formidler billetter til publikum på vegne af størstedelen af Storkøbenhavns teatre og teaterproducenter. Derudover skriver vi om teater på www.teaterspot.dk, hvor du også kan høre podcasts og se videoer.

Teaterbilletter er et samarbejde mellem Den selvejende institution Scenit og salgsvirksomheden BilletBillet. Vores samarbejdspartner på billetområdet er Billetten A/S. Scenit administrerer rabatordningen for ca. 100 teaterproducenter, og BilletBillet repræsenterer de 4 store teatre i København: Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater og Østerbro Teater (Republique og Østre Gasværk Teater).

Vi ejer ikke de teatre, du kan købe billetter til på www.teaterbilletter.dk og vi ejer ikke billetterne.
Derfor har Teaterbilletter ingen indflydelse på:
– teatrenes billetpriser
– udvalget af forestillinger, spillested og spilletider
– ændringer af premieredatoer, aflysninger og udskiftning af medvirkende.

Desuden har vi ikke adgang til teatrenes kundedatabaser, og vi har ingen indflydelse på deres kommunikation.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på teaterbilletter.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Gebyrer ved onlinesalg
Fra teatersæson 2018-19 er der billetgebyrer og et ordregebyr på billetterne ved onlinesalg:

  • 5 kr. i ordregebyr pr. samlet ordre
  • 10 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 80 kr. eller derover
  • 5 kr. pr. billet i billetgebyr for billetter til 79,50 kr. eller derunder

Du kan betale med Mobile Pay, Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og Visa Elektron på teaterbilletter.dk, der tages ikke gebyr for betalingen.

Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, får du automatisk tilsendt billetterne pr. e-mail, med mindre du vælger forsendelse med post.

Gebyrer ved salg på billetkontoret og over telefonen
Køber du billetter over telefonen eller på et billetkontor, koster det 10 kr. i billetgebyr pr. billet uanset billettens pris eller kategori samt et ordregebyr på 30 kr. pr. ordre.

Forsendelse
Du kan både printe dine teaterbilletter selv, hente dem på billetkontoret eller få dem tilsendt.

Vælger du forsendelse med posten, kommer der et forsendelsesgebyr på 35 kr. for fremsendelse af op til 20 billetter og 70 kr. for forsendelse af mere end 20 billetter. Beløbet trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne.

Du kan kun få billetterne tilsendt, hvis der er minimum 10 arbejdsdage til du skal i teatret, da PostNord leverer uregelmæssigt. Hvis du ikke modtager billetterne til tiden, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S.

Ønsker du at modtage en faktura på dit køb, skal du kontakte Teaterbilletter eller Billetten A/S, det koster et gebyr på 45 kr. i fakturahåndtering.

Aflysning
Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Forsendelses-, ordre- og billetgebyr refunderes ikke. Vær opmærksom på, at arrangører kan have særlige procedurer for aflysning af udendørs forestillinger. Se nærmere på arrangørens egen hjemmeside, kontakt os eller kontakt Billetten A/S.

Køb af medlemskab til Teaterklub Mit Teater, binding og opsigelse
Når du køber medlemskab til klubben, så trækkes pengene løbende en gang om året. Du er bundet de første 6 måneder. Efter minimum 5 måneder kan du opsige medlemskabet med en måneds varsel til udgangen af en måned.

Opsiges medlemskabet og du ikke har brugt hele den periode du har betalt for, så tilbagebetaler vi den del af medlemskabet, som du ikke har brugt med kr. 6,25 pr. måned.

Hvis du har købt billetter med Mit Teater rabat i den periode du har opsagt dit medlemskab, ombyttes biletterne til normalpris eller evt. en anden rabatform du har ret til.

Billetbytte
Som medlem af Teaterklub Mit Teater, tilbyder vi gratis billetbytte til samme forestilling op til 48 timer før forestillingen begynder (forestillinger på Det Ny Teater, Bellevue Teatret og Grønnegårds Teatret undtaget). Dog kun til forestillinger til samme pris eller højere.

Teaterklub Mit Teater er en online klub. Derfor kan du kun bytte billetter gratis online i din profil på teaterbilletter.dk, og kun hvis du har købt billetterne online på teaterbilletter.dk. Du kan altså ikke bytte gratis hvis du har købt billetter på et andet teaters hjemmeside, i telefonen eller på et billetkontor. Du kan desværre ikke bytte billetter gratis købt med gavekort.
Billet- og ordregebyr opkræves kun én gang selvom der er tale om to transaktioner.

Hvis du ikke er medlem af Teaterklub Mit Teater og ønsker at bytte din billet, kan det ofte lade sig gøre. Billetter købt på Teaterbilletter.dk kan således ombyttes senest 7 dage før den oprindelige forestillingsdato mod gebyr til samme forestilling en anden dag. Dog kun hvis der er ledige pladser og arrangøren godkender ombytningen. Sidstnævnte varierer fra teater til teater. Kontakt Billetten A/S eller Teaterbilletter og hør om dine muligheder.

Ombytning eller refundering af billetter i forbindelse med aflysning er arrangørens ansvar. Aflysning dækker kun over, at et arrangement slet ikke gennemføres. Teaterbilletter kan ikke gøres ansvarlig i forbindelse med arrangørens aflysninger.

Fortrydelsesret
Teaterbilletter:
Teaterbilletter er undtaget fortrydelsesretten og du kan derfor ikke fortryde, når du først har købt billetterne.

Medlemskab:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du køber et medlemskab.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra aftaledagen til at give os besked om, at du vil fortryde. Du kan sende en mail til service@billetten.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne.

Gavekort:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit gavekort.

Vær opmærksom på, at der ikke er fortrydelsesret på gavekort købt på vores billetkontor

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb af gavekort eller medlemskab, får du dine penge tilbage.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Træk på dit kort
Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Persondata – hvem får dine oplysninger?
Teaterbilletter vægter højt, at du er tryg ved at bruge vores digitale tilbud og øvrige tjenester. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger du giver os ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Når du køber billetter på teaterbilletter.dk, registrerer du dig med navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside. Teaterbilletter opbevarer ikke dine oplysninger, det gør Billetten A/S, som er vores databehandlere. Billetten A/S registrerer også købshistorik om hvad du køber og hvornår for at kunne administrerer services, f.eks. din ret til teaterrabat eller klubmedlemskab. Personoplysninger registreret hos Billetten A/S opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter de slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billetten A/S’s systemer.

Videregivelse
Som kunde giver du dit samtykke til, at Teaterbilletter kan videregive dine oplysninger til teatrene tilknyttet Teaterbilletter. Det gør vi som en naturlig del af teatrenes billetsamarbejde og for at kunne holde alle kunder løbende orienteret om eventuelle aflysninger og ændringer. Teatrene har adgang til dine oplysninger via Billetten A/S system.

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Teaterbilletter-samarbejdet, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg. Dog bruger vi cookies til at forbedre din oplevelse,  vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at understøtte vores markedsføring af tilbuddene fra Teaterbilletter. Se vores cookiepolitik.

Samtykke til nyhedsbrev og katalog
Hvis du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsmails og evt. SMS, opbevarer vi dit navn, din mailadresse og evt. dit telefonnummer. Teaterbilletter er dataansvarlige for dine personoplysninger, mens Mailchimp, det program vi udsender nyhedsbreve med, er databehandlere. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsmails og få slettet data tilknyttet dette, enten ved at klikke nederst på ”Afmeld mig” i et nyhedsbrev, eller ved at kontakte os.

Hvis du får teaterrabat betragter vi det som et fast kundeforhold og sender dig derfor én gang årligt Teaterkataloget. Du kan altid afmelde dig dette, kontakt os hvis du ikke længere ønsker at modtage det.

Scenit, CVR 30227875 ved DPO (data protection officer/databeskyttelsesrådgiver) Johanne Prahl er dataansvarlig for nyhedsbreve og katalog.
Ønsker du at kontakte Billetten A/S vedrørende dine personoplysninger, skriv da til persondata@billetten.dk

Opbevaring
Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve op til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

Dine rettigheder
I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte Billetten A/S. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

Teaterbilletter og Billetten A/S gemmer ikke dine kortoplysninger og vi afgiver dem ikke til tredjemand.

Du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa Elektron. I betalingsforløbet foregår al kommunikation krypteret. Det betyder, at ingen andre kan se dine kortoplysninger, som bliver sendt direkte til NETS. Du kan også betale med Mobile Pay, der tages ikke gebyr for betalingen.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Kontakt Billetten A/S.

Gavekort
Et gavekort til Teaterbilletter har en holdbarhed af 3 år fra købsdato.

Hvis du mister eller fortryder dit køb af gavekort, kan det spærres med øjeblikkelig virkning. Ring straks på tlf. 7020 2096. Hvis du finder det igen, kan du henvende sig til Billetten A/S og få hjælp.

Reklamation
Teaterbilletter og Billetten A/S er udelukkende formidlere af billetter på producentens/teatrets vegne.

Hvis du har reklamation i forhold til forestillingen, skal du henvende dig direkte til det pågældende teater/den pågældende arrangør.

Hvis du oplever problemer i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S.

Hvis der er noget galt med medlemskabet af Teaterklub Mit Teater
Hvis du ikke er tilfreds med dit medlemskab (abonnement), kan du kontakte os på service@billetten.dk. Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Billetten A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Teaterbilletter.dk er en e-mærket netbutik, derfor har du adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Har du spørgsmål til os, finder du svar på det meste på vores INFO på www.teaterbilletter.dk. Ellers er du naturligvis velkommen til at kontakte os:

Fortrydelsesformular
Denne formular printes, udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. Køb af teaterbilletter er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Download printbar fortrydelsesformular


Del side