Teaterbilletter er teatrenes formidlings-, rabat- og salgssamarbejde.

Vi arbejder ud fra en vision om at gøre teater ”top of mind” i valg af underholdning/oplevelser for alle og at øge bevidstheden om, at teater danner og beriger mennesker.

Teaterbilletter er, teatrenes formidlings-, rabat- og salgssamarbejde. Vi arbejder ud fra en vision om at gøre teater ”top of mind” i valg af underholdning/oplevelser for alle og at øge bevidstheden om, at teater danner og beriger mennesker.

Teaterbilletter arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige og være en aktiv og synlig spiller i kulturlandskabets og tidens fokus på bæredygtighed. Dette ved at understøtte og fortælle teaterpublikummet om teatrenes bæredygtige initiativer samt at understøtte publikums behov for at være mere bæredygtige, når de går i teatret. Sidstnævnte gør vi ved at tilbyde bæredygtige alternativer samt at sætte mål for vores eget aftryk på miljøet.

Teaterbilletter har fire indsatsområder inden for en mere bæredygtig udvikling inden for salg- og markedsføring af teater:
1. Fra tryk til digital
2. Formindske transport og distribution
3. Opfordrer publikum til at vælge bæredygtighed
4. Støtte teatrenes projekt med at overgå til online billetter.

Teaterbilletter samarbejder med Bæredygtigt Kulturliv NU om en omstilling til en mere bæredygtig drift af salg- og markedsføring af teater.


Del side