Vores billetoperatør Billetten A/S privatlivspolitik
Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med en eller flere af følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
Mailadresse
Billetten A/S foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og kunne give dig besked med info om eventet.

Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og kan opbevares i maksimalt 5 år.

Sletning

Vi sletter dine oplysninger på en sikker måde, når de ikke længere er nødvendige til disse formål i henhold til vores selskabspolitik.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at udveksle information med arrangøren for på bedste måde at kunne levere aftalte ydelser med kunden.

Dine rettigheder

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: persondata@billetten.dk.

Ønsker du at ændre registreringen, skal du være opmærksom på, at ændringer eller sletning kan ændre arrangørens evne til at kunne levere eller udføre den aftale tjeneste.

Dataansvarlig:

Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Århus N
Tlf.: +45 70 2020 96

Teaterbilletters privatlivspolitik

Samtykke til nyhedsbrev og katalog
Hvis du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsmails og evt. SMS, opbevarer vi dit navn, din mailadresse og evt. dit telefonnummer. Teaterbilletter er dataansvarlige for dine personoplysninger, mens Mailchimp, det program vi udsender nyhedsbreve med, er databehandlere. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsmails og få slettet data tilknyttet dette, enten ved at klikke nederst på ”Afmeld mig” i et nyhedsbrev, eller ved at kontakte os.

Hvis du er medlem af Mit Teater betragter vi det som et fast kundeforhold og sender dig derfor én gang årligt Teaterkataloget. Du kan altid afmelde dig dette, kontakt os hvis du ikke længere ønsker at modtage det.
Scenit, CVR 30227875, er dataansvarlig for nyhedsbreve og katalog.


Del side