Giv dine medarbejdere eller samarbejdspartnere et oplevelsesgavekort til frit valg mellem flere hundrede forskellige kulturoplevelser på teatrene i hovedstadsområdet og på Sjælland.
Med et gavekort til Teaterbilletter er der frit valg i 3 år mellem alt fra musicals, børneteater, drama, dans, performances og teateroplevelser i naturen. Selvfølgelig alt efter beløbet på gavekortet.

Som virksomhed er det let at give gavekort til Teaterbilletter. Du kan enten købe onlinegavekort eller kontakte os gennem kontaktformularen for en skræddersyet pakkeløsning.

Betingelser for skattefri oplevelsegavekort

I 2021 kan en arbejdsgiver forære et skattefrit gavekort til oplevelsesindustrien for op til 1.200,00 DKK pr. medarbejder.
Gavekortet er skattefrit, så længe det ikke ombyttes til kontanter. Ombytter medarbejderen gavekortet til kontanter, skal medarbejderen selv opgive beløbet til skat..

Læs vores købsbetingelser

Skræddersyede teatergavekort – få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et skræddersyet gavekorttilbud, f.eks. printet gavekort i flot gaveæske, medlemskab af fordelsklubben Mit Teater, events, meet-and-greet, foredrag m.m.?

Så kontakt os her og vi vender tilbage med den helt rigtige pakke til jer


Del side